Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Полтавщині надходження з єдиного внеску у 2021 році склали майже 9,7 млрд. гривень

опубліковано 31 січня 2022 о 13:19

Як проінформувала пресу заступник начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Наталія Новоженіна, завдяки відповідальній позиції легального бізнесу в поточному році роботодавці Полтавщини спрямували до державних цільових фондів 9 677,0 млн. грн. єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

В Головному управлінні ДПС у Полтавській області зазначили, у порівнянні з 2020 роком надходження єдиного внеску у 2021 році  зросли на суму 1 848,3 млн. грн., або на 23,6 відсотки.

Заступник керівника обласного управління ДПС підкреслила, що, цілеспрямована спільна діяльність з легалізації праці та виплати офіційної заробітної плати позитивно позначається на надходженнях з ЄВ та стабільності числа застрахованих осіб.

Крім того, Головне управління ДПС у Полтавській області нагадує, що до 1 вересня 2022 року в Україні триває кампанія  одноразового (спеціального) добровільного декларування - цивілізованого способу легалізації доходів. Більш детальна інформація за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya .

Телефони для консультацій з даного питання розміщені за посиланням https://poltava.tax.gov.ua/kampaniya/zvorotniy-zvyazok/ .

 

 

Головне управління ДПС у Полтавській області