Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У 2021 році Центрами обслуговування платників ГУ ДПС у Полтавській області надано більше 88 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 26 жовтня 2021 о 10:59

«Протягом січня – вересня 2021 року Головним управлінням ДПС у Полтавській області надано 88 276 адміністративних послуг платникам податків», - повідомив представникам мас-медіа в.о. заступника начальника ГУ ДПС у Полтавській області Володимир Цюпка.

Однією з популярних  серед 77 адміністративних послуг, які надає Головне управління ДПС у Полтавській області, стала, зокрема, видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Протягом січня – вересня 2021 року було надано 45 392 такі послуги.

Більше 21 тис. платників отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, що контролюються податковими органами, також актуально для платників податків. Так, з початку року було надано 5 647 таких довідок.

Крім того, протягом вказаного періоду було зареєстровано майже 9 949 платників єдиного податку та надано майже 11 899 витягів з реєстру платників єдиного податку.

Також запитуваною з боку суб’єктів господарювання є послуга з реєстрації книг обліку розрахункових операцій – надано 6 677 таких послуг.

З переліком адміністративних послуг та Інформаційними картками адміністративних послуг можна ознайомитися на субсайті Головного управління ДПС у Полтавській області у розділі «Адміністративні послуги».

 

Головне управління ДПС у Полтавській області