Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 200 перевірок суб’єктів господарювання здійснили у січні 2024 року податківці Полтавщини

опубліковано 15 лютого 2024 о 08:51

За повідомленням Головного управління ДПС у Полтавській області, у січні 2024 року фахівцями управління податкового аудиту було здійснено 211 перевірок суб’єктів господарювання, з яких 158 фактичних.

Протягом першого місяця поточного року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області до державного бюджету донараховано 52,2 млн грн податкових зобов'язань, із яких вже надійшло 3,5 млн гривень, зазначила у коментарі місцевим медіа в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

У ході проведених фактичних перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 1,4 млн гривень. За результатами перевірок, згідно з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 717,0 тис. гривень.

План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків у 2024 році розміщений за посиланням - https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/740029.html .

Головне управління ДПС у Полтавській області