Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підсумки 2023 року: податківцями Полтавщини донараховано податкових зобов’язань на суму понад 166 млн гривень

опубліковано 11 січня 2024 о 08:37

У Головному управління ДПС у Полтавській області повідомляють, що у 2023 році фахівцями управління податкового аудиту було здійснено 2093 перевірки суб’єктів господарювання, з яких 1639 фактичних. 

Протягом січня – грудня минулого року за результатами роботи підрозділів управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Полтавській області до державного бюджету донараховано 166,9 млн грн податкових зобов'язань, із яких до бюджету вже надійшло 27,3 млн гривень, повідомила в. о. начальника Головного управління ДПС у Полтавській області Алла Рябкова.

У ході проведених фактичних перевірок до бюджету донараховано штрафних (фінансових) санкцій на суму 18,5 млн гривень. За результатами перевірок, згідно з якими наступив термін сплати, забезпечено надходження до бюджету узгоджених донарахувань на суму 8,1 млн гривень. 

План-графік проведення документальних планових перевірок платників податків у 2024 році розміщений за посиланням - https://tax.gov.ua/diyalnist-/plani-ta-zviti-roboti-/740029.html.

 

Головне управління ДПС у Полтавській області